Megszületett Hódi Pameláék kislánya - gyönyörű nevet kapott! - Fotó

November elején derült ki, Hódi Pamela titokban összeházasodott szerelmével, ráadásul babát is várnak. Most egy gyönyörű képen mutatta meg a picit és családját.

Körülbelül egy éve, hogy Tóth Bence megkérte Hódi Pamela kezét, néhány nappal később pedig egy nem mindennapi videót is megosztottak a Youtube-on addigi életük legszebb napjáról. Pamelának bekötött szemmel kellett lesétálni a partra, ahol Bence egy gyertyákból és rózsákból kirakott szív közepén kérte meg szerelme kezét. November elején aztán robbant a bomba: kiderült, hogy Pamela és Bence titokban összeházasodott és első közös gyermeküket várják. Pár napja már jelezte a világnak, a nagy nap eljött - most pedig végre meg is mutatta kislányát, aki gyönyörű nevet kapott!

"Szeretnénk bemutatni Nektek családunk legkisebb tagját, aki a Tóth Evolet Olivia nevet kapta." - kezdi bejegyzésében Pamela, majd további részleteket árul el a pici érkezéséről.

"Sokan vártátok, hogy itthonról jelentkezzünk és talán még többen azt, hogy megmutassuk Őt Nektek. Szeretném ha tudnátok, hogy úgy döntöttünk Bencével hogy nem mutatjuk rendszeresen a közösségi portálokon a kislányunkat. Újságban és tv ben sem fog szerepelni, amíg Ő nem szeretné vagy Mi elfogadhatónak látjuk. Számomra a legfontosabb, hogy ahogy a nagy lányomat úgy a kicsit is egy biztonságos és felelősségteljes úton vezessem az életük útján. Mindehhez az kell, hogy meghagyjam számukra azt a lehetőséget, hogy korukhoz képest felmérjék ennek a vonzatát és eldöntsék Ők szeretnének e több százezer ember előtt mutatkozni és szeretnék-e a magánéletüket megosztani mások számára." - írja a büszke édesanya, majd a szülséről is megosztott néhány részletet.
 

A szülésről csak röviden fogalmaznék: Ismét tudatosult bennem a friss élményeim után, hogy minden nő egy hős. Szerencsésnek mondom Magam. Bence olyan számomra, mint a töltőm. Érzi ha merülök, látja hány % on vagyok és azonnal feltölt a segítségével. Natika felülmúlta a képzeletemet, annyira csodás kapcsolat van a tesója és közte. Mindig úgy gondoltam, hogy a nagyobb korkülönbség lesz Nekem az ideális és egyelőre azt mondhatom, hogy jól éreztem. Természetes számomra, hogy azokat a napi rutinokat amiket Ő már megszokott, mindazt megtartom és mindenben ugyanúgy mellette leszek. Egy pillanatig sem szeretném, ha azt érezné hogy bármi is megváltozott köztünk a kicsi érkezésével." - írja Pamela.

Pameláék első családi fotóját ide kattintva nézheted meg!

Címlapfotó: Facebook/hodipamelahivatalosoldal

24 óra