ENNYI VOLT: szakított a Hollywood-i álompár! - Fotók

Tavaly nyáron robbant a hír: Katie Holmes-t egy fiatal szakáccsal jött össze, a jelek szerint ez a románc ki is fújt. Az is kiderült, miért.

Jamie Foxx-szal hat évig alkotott egy párt, de ezt csak 2019 májusában egy gálán vállalták fel először. Ősszel aztán az egész világ megdöbbent, amikor kiderült szakítottak. Jamie egy 21 éves lány oldalán talált a boldogságra, Katie pedig összeomlott. Tavaly nyár óta azonban az új szerelme volt a téma, igaz, kiderült, hogy a tőle jóval fiatalabb szakáccsal jött össze. Sőt, a férfi akkor egy 24 éves lánnyal élt együtt, aki szintén a sajtóból tudta csak meg, párja egy világhírű színésznő kedvese már.

Amikor megjelentek az első képek Emilio Vitoloról és Katie-ről, a sajtó pillanatok alatt derítette ki, hogy a 33 éves szakács egy 24 éves lány élettársa. Esküvőt terveztek, és semmi nem utalt arra, hogy a férfi más terveket szövögetne, a lány oldalán szerelmes közös képek sorakoztak sorban. "Ez a férfi egy csaló, ez a történet pedig csúnya véget ért" - mondta a lány, Rachel egyik felbőszült barátja akkor egy interjúban. Aztán szép lassan elcsitultak a kedélyek, Katie és párja pedig rendszeresen bukkant fel együtt a paparazzik kamerája előtt. 

De ennek vége: Katie egyik ismerőse elárulta a People-nak, a színésznő néhány hete szakított a fiatal férfival. Mondván: más helyen vannak az életben!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra