Nem engedték a szülei babázni, bosszúból a világ legnagyobb mellű tinijévé operáltatta magát! - FOTÓK

10 milliót költött eddig plasztikai műtétekre az a 20 éves lány, aki a sanyarú gyerekkora elől menekült a sebészek kése alá. Nem babázhatott, így babát csináltat magából.

Egy kis védiéki faluban született Németországban, és hiába vágyott arra, hogy nőies legyen, rúzsozza magát, csini ruhákba bújjon, a szülei ellenezték a törekvéseit. Sőt, azt sem szerették, ha babákkal játszik. Utólag nézve már ekkor kódolva lehetett az életében az a fordulat, ami azóta be is következett, bár máig nem lehet tudni, hol lesz majd a vége. Nos, a lány két éve befejezte az iksolát, így a szüleitől megkapta azt a 2 és fél millió forintos összeget, amit neki gyűjtöttek - majd kereket oldott. Bécsbe költözött, a pénzt pedig azonnal mellműtétbe fektette.

Aztán elindult a lejtőn  - már, ha nem sértő így fogalmazni!

via GIPHY

Hiába tiltakoztak a szülők, a lány a saját életének az ura lett. Miután elkészültek az új cicik, az önbizalma az egekig szökött. Öt hónappal később pedig már az első ajakfeltöltésén is túl volt. Innentől meg nem volt leállás. Tavaly augusztusban pedig jött az újabb mellplasztika, és újabb 2 és fél millió forintért Európa legnagyobb implantátumokkal felturbózott tinije lett. Ma már művészneve is van, és azóta már szinte mindent megműttetett, amit csak lehetett. 

Tekintélyes a lista és a pénzt sem sajnálja a rekorder tini!

Íme a K-kosarasra felturbózott tini - megbosszulta a gyerekkorát!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra