LEVETKŐZÖTT: brutális fehérneműs sorozat készült a Vogue-nak Billie Eilish-ról! - Fotók

Billie Eilish halott - legalábbis abban az értelemben, ahogy megcsinálta a karrierjét. A bő ruhákban mutatkózó, zöld hajú énekesnő már nincs - szőke hajjal, fehérneműben kell megszoknunk!

Alig egy éve még harcolt ez ellen, aztán szép lassan lépte át a saját árnyékát. Billie Eilish tizenévesen csinálta meg a karrierjét, bő ruhákban, zöld hajjal, igazi lázadó módjára. Az ezzel kapcsolatos kérdésekre pedig mindig azt mondta, nem szeretné, ha a teste, az alakja legyen a téma, a zenéjével akar a figyelem középpontjába kerülni. Aztán alig egy éve egy olyan kisvideót vetítettek le róla egy koncertjén, hogy attól elállt az emberek lélegzete. Egy medencében, szűk felsőben erotikus kisfilm készült róla.

Majd jöttek a szűk ruhák, néhány hete pedig a szőke haj... És akkor most levetkőzött!

Szilveszterkor már egy szűk bőrnadrágban feszített, legutóbb meg hosszú, szőke hajkoronára váltott. De még akkor sem gondoltuk volna, hogy hova fokozhatná még mindezt. Aztán most kiderült. A 19 éves sztár a Vogue címlapján jelent meg, a magazinban pedig olyan pikáns sorozat jelent meg róla, hogy attól - nem túlzás! - mindenkinek leesik az álla. Nőies ruhák, körömcipők, elegáns fűző - egy valóságos díva! Billie ezzel a sorozattal egy új szintre lépett, és ezentúl már mindenki másképp néz majd rá...

Egy díva született, egy szexszimbólum - alig 19 évesen!

Brutális sorozat készült Billie Eilish-ról! Megdöbbentő vallomást tett!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra