FOTÓK: 50 éves lett a Sakáltanya szexi sztárja - Így néznek ki ma a főszereplők!

Felismered őket?

2000-ben mutatták be a kultikus filmet, ami komoly hatással volt az éjszakai életre. A dögös csajok sokat változtak azóta, egyikőjük meg már 50.

Egy fiatal huszonéves lány mer nagyot álmodni: New Yorkba megy, hogy megvalósítsa az álmát, és vilghírű dalszerző lesz - körülbelül ez az alaptörténet, amelyből egy igazi romantikus vígjáték kerekedik. A kocsmában, ahol munkát talál, csak nők dolgoznak, a vendégek pedig csak férfiak. Az öt gyönyörű lány meghódítja egész New York-ot, és nagykanállal falja az életet. Az alkotásnak köszönhetően pedig az egész világ megismerte LeAnn Rimes nevét, akinek a dalai a film szerves részét képezték.

A Sakáltanya nem csak a tengerentúlon, az egész világon végigsöpört, az idősebbek pedig más most is emlékezhetnek, az ezt követő években sorra nyíltak a kávézók, kocsmák, diszkók, amelyek Sakáltanya néven csalogatták a vendégeket. Emlékeink szerint nem volt ez másképp idehaza sem, néhány éven át nagyon sokan megpróbáltak a film sikerén és farvizén felbuzdulva valami hasonlót véghezvinni a vállalkozásukban.

De vajon mi lett a film szexi, őrült főszereplőiből? Nos, rájuk sem ismernél - szülinapos is van most köztük! 

Íme a Sakáltanya szexi sztárjai ma! És a film szívtiprója is!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra