3 milliárdot fizetett ezért az álomért - a saját maga szomszédja lett Rihanna! - Fotók

A Forbes friss listáján már ő az első, Rihanna pedig ehhez méltó módon is viselkedik. Néhány hete 4 és fél milliárdért vett egy Beverly Hills-i parasztházat, most újabb 3 milliárdért a szomszédos villát is megszerezte. 

A barbadosi származású Rihanna nemrég töltötte a 33-at, és amihez nyúl, arannyá változik. Decemberben ráadásul az is kiderült, a szívét is újra elrabolták, a szerencsés fickó ASAP Rocky, akivel egyébként is évek óta jó kapcsolatot ápolt. Most akad már siker is az énekesnő háza tájáról: a Forbes magazin legfrissebb listája szerint ő lett a világ leggazdagabb női énekesnője - megelőzve olyan iparági óriásokat, mint Beyoncé, Madonna és Jennifer Lopez.

Talán ennek is köszönhető: Rihanna sorra veszi a luxusingatlanokat. Mos a saját maga szomszédja lett!

via GIPHY

Alig egy hónapja 13, 8 millió dollárt, azaz közel 4 és fél milliárd forintot fizetett ki titokban egy Beverly Hills-i parasztházért. Mi is bemutattuk a nem mindennapi házat, és most van új látnivaló is. Rihanna ugyanis újabb 10 millió dollárt, azaz 3 milliárdot fizetett ki a szomszédos házért is. Ráadásul kiderült, hogy az ingatlant nem is hirdették, azaz valószínűleg az énekesnő átcsengetett és tett egy ajánlatot. Így már egy egyhektáros területre tett szert az elegáns környéken. Ez a ház pedig talán még a parasztházat is körözi.

Rihanna új háza miatt felrobbant a net - és ez már a sokadik luxusház!

Máris egyhektáros területre tett szert Los Angeles szívében - ez egy álom!

Címlapfotó: Porifmedia/RedDot

24 óra