Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

Április 17-én lesz a magyarországi premierje 2021 legnagyobb online zenei show-jának, a Hungarian Pictures/ Magyar Képek koncertnek. A magyar származású Leslie Mandoki és zenésztársai a világ számos tájáról kapcsolódtak össze egy közös zenélésre, hogy együtt emeljék fel a hangjukat az összetartozásért.

A Mandoki Soulmates zenészei számára a pandémia megszüntette a lehetőséget, hogy élőben találkozzanak a közönségükkel, de arra törekszenek, hogy a rajongók ebben a helyzetben se maradjanak zene nélkül. „Nem szabad a közönség és köztünk levő közvetlen érzelmi köteléken lazítanunk, hangosabbnak kell lennünk, mint korábban bármikor!” - vallják.

A koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, amelyben huszonkét fantasztikus zenész játéka épít jelképes, az egész földkerekségen átívelő hidat a művészet által. A Hungarian Pictures/ Magyar Képek egy rock-szvit produkció, amelyet a világhírű magyar zeneszerző, Bartók Béla dallamai ihlettek. A koncert a Mandoki Soulmates legújabb, Living in The Gap + Hungarian Pictures című aranylemezére épül, kiegészítve új szerzeményekkel

„A Covid-19 a rendszerünkben meglévő sérülékenységekre még jobban rávilágít. Ez a mostani válság a maga jelenségeivel együtt fokmérője lesz annak, mennyire összetartó a közösségünk. Vajon ki más gyújthatna fényt a pandémia-alagút végén, ki más segíthetne a társadalom talpra állításában, ha nem mi zenészek, akik közvetlen kapcsolatban állunk a közönséggel?” - mesél Leslie Mandoki a művészek szerepvállalásáról.

A felhőtlen koncertélményről a TV2 Play gondoskodik - az oldalon egy gyors regisztrációt követően a koncert ingyenesen nézhető.

A produkciót 2021. április 17-én,20:00 órától láthatja a magyar közönség, a tv2play.hu-n.

Az online koncert fellépőinek teljes listája:

Leslie Mandoki - Lake Starnberg

Ian Anderson (Jethro Tull) - Oxford

Nick van Eede (Cutting Crew) - London

Till Brönner - Berlin

Szakcsi Lakatos Béla - Budapest

Jane Xie - Shanghai

John Helliwell (Supertramp) - Liverpool

Steve Bailey - Boston

Al Di Meola - New York

Peter Maffay - Lake Starnberg

Jesse Siebenberg (Supertramp) - San Francisco

Cory Henry - Los Angeles

Deobrat Mishra - Delhi

Mike Stern - New York

Margarita - Moscow

Randy Brecker - Long Island / New York

Bill Evans - Nashville

Sirreal - Beijing

Richard Bona - Miami

Moto Fukushima - Tokyo

Tony Carey - Los Angeles

Julia Mandoki - Amsterdam

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra