JENNIFER LOPEZÉK SZAKÍTOTTAK - ez áll a kiadott közleményükben! - Fotók

Váratlan fordulat: néhány hete robbant a hír, Jennifer Lopezék szakítottak, majd a pár elismerte, vannak gondok, de dolgoznak rajta. Nos, egy közös közlemény lett belőle: nem sikerült.

Hetek óta tartotta lázban a világot Jennifer Lopez és Alex Rodriguez állítólagos szakítása, amiről az énekesnő egyik közeli ismerőse is beszélt először egy amerikai lapnak. A hírekre a pár egy ideig nem reagált, majd a sportoló egy őt elcsípő lapnak annyit mondott, ő nem szingli. Ezt követően derült ki, Alex és J-Lo Dominikára repült, és nem titkolták, azért is, hogy megmentsék a kapcsolatukat. "A megjelent hírek pontatlanok. Néhány dolgot átdolgozunk" - közölte Alex.

Most közös közleményt adtak ki: vége! Meglepő a magyarázatuk!

via GIPHY

A Today-nek küldött közös nyilatkozatukban most elismerték, a kapcsolatuknak vége. "Beláttuk, hogy barátokként jobbak vagyunk együtt és nagyon örülünk, hogy azok maradhatunk. Továbbra is együtt fogunk dolgozni és támogatjuk majd egymást a közös üzleteinkben és projektjeinkben. A legjobbakat kívánjuk egymásnak és a gyermekeinknek. Tiszteletünket és köszönetünket fejezzük ki a baráti üzenetekért és támogatásokért." - olvasható a pár közleményében.

FOTÓK: Íme egy nagy szerelem utolsó fejezetének eseményei!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra