BESÍRSZ: a virsliszájú plasztikszörny új tetkóin röhög a világ! Már nem így néz ki! - Fotók

Vehetett volna lakást, kocsit, ő mégis a szépségébe fektett 32 millió forintot - 24 évesen most rajta röhög az egész világ.

Úgy tűnik, ez az alig 24 esztendős kanadai lány menthetetlen. Igaz, ezt már akkor is gondolhatjuk, amikor a művésznevét magyarra fordítjuk: Mária Magdaléna. Pedig alig hat évvel ezelőtt a felnőtt életét egy helyes, szexi táncoslányként kezdte, majd - hogy, hogy nem - megadatott neki, hogy keresetéből több tízmilliót költsön arra, hogy változtasson magán. Túl van egy szemöldökemelésen, három orrműtéten, arc- és ajakfeltöltésen, 20 fogászati ​​beavatkozáson, popsiműtéten és megszámlálhatatlan mellműtéten.

Hobbiként meg az egész testét tetováltatja - a legfrisebb motívumok miatt rajta röhög az egész világ!

via GIPHY

Néhány év alatt állt a feje tetejére a fiatal lány élete, akire ma már a rokonai sem ismernének rá, ha nem tudnák pontosan, mi minden történt vele az elmúlt években. Volt idő, amikor a sok beavatkozásnak és tetoválásnak köszönheten különös foltok lepték el az arcát, úgy kukcsorgott like-okért a kiskutyáját is bevetve. Az erőfeszítéseit azonban siker koronázta, lassan 600 ezer követője van az Instagramon. Ennek a szép számnak köszönhetően most bizony sokan nevetnek rajta világszerte.

Morbid tetoválásai miatt került a címlapokra: kibelezett és szadista medvét varrtak a hátsójára! Méreteset!

Csoda, hogy a kutyái nem szaladnak el a szájával! És azok a tetkók...

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra