KYLIE, HAILEY, KENDALL.. - leleplezték a sztárok mini tetkóit! - Fotók

Jó ideje hódítanak azok az apró tetoválások, amelyek méretük és a helyük miatt szinte senki számára nem láthatóak. A világsztárok tetkóiról egy sztártetkós tálalt ki - képekkel.

Az elmúlt hónapokban sorra bukkantak fel a hírek közt azok a hírek, amelyek a sztárok apró, már-már mikró méretű tetoválásairól szóltak. A jelek szerint a hírességek olyan népszerűvé tették ezeket az apró, de sokszor "nagy" üzeneteket hordozó motívumokat, hogy jelenleg is a legnépszerűbb trendnek számítanak világszerte.

Egy szakember pofátlan módon osztotta meg a sztárok titkait - sokan ugyanis nála varratnak!

via GIPHY

Ő a mini motívumok nagymestere: Jonathan "JonBoy" Valena tetoválóművész New York-i és Los Angeles-i stúdióiban általában a legnagyobb sztárok fekszenek tű alá. Hailey Baldwin (24), Kylie (23) és Kendall (25) Jenner, Bella Hadid (24), Sofia Richie (22), Kaia Gerber (19) - a világ legmenőbb influenszerei, modelljei, realityhősei járnak hozzá. Nem csoda! Az a hír járja, szinte fájdalommentesen dolgozik és olyan finoman jár a keze, hogy tőle kisebb tetkók talán a világon sem léteznek.

A férfi az egyetlen, aki ennek köszönhetően meg is mutathatja a világsztárok rejtett mini tetkóit! Mindegyik egy üzenet hordozója...

A titkos mini tetkókra esküsznek a sztárok - megmutatta őket a sztártetkós!

Címlapfotó: Instagram

24 óra