NEM ÍGY NÉZ KI: Más ember lett az új hajszínével Kate Beckinsale - Fotók

Az utóbbi években rendszeresen huszonéves ropogós fiatalemberek oldalán tűnt fel, úgy tűnik, a 47 éves színésznő önmagát cserélte most le.

A második évezred elején indult be igazán a karrierje, bár már addig is több éves tapasztalat volt a háta mögött. Aztán jött a Pearl Harbor, amiben igazi világsztárok oldalán játszhatott, majd a 2002-ben Budapesten forgatott Underworld, amelyben főszerepet is kapott. Ez az alkotás azért is lett emlékezetes a számára, mert itt ismerte meg élete első nagy szerelmét, aki mellett éveket húzott le. Bizony, a film rendezőjével több mint 11 évet húzott le, de 2016-ban szakítottak. Azóta Kate Beckinsale a jelek szerint igyekszik mindent bepótolni, ami kimaradt.

via GIPHY

Bizony, a 47 éves hollywood-i csillag az utóbbi években már nem csak a szakmai sikerei és lélegzetelállító ruhái miatt kerül az újságok címlapjára. Szakítása óta szinte rendszeresen fiatl és ropogós srácok oldalán tűnik fel, és úgy turbékol velük az utcán, közösségi oldalakon, mintha élete szerelmét találta volna meg. Aztán néhány hónap múlva már hűlt helyük. Úgy tűnik, a színésznő most odáig jutott, talán vele lehet a hiba...

...így elhatározta, szőke bombázókét folytatja a hódtást! Mintha nem is ő lenne!

Szőke bombázó lett belőle - Újra retteghetnek a huszonéves srácok?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra