ÍME LUNA: Méretes dobozban hozta a postás a testépítő új szexbaba barátnőjét! - Fotók

Csirketestű nővel csalta meg a szexbaba feleségét, szakítottak - a kazah testépítő életének története itt ért véget 3 hete, most csengetett nála a postás... Új szerelmet hozott!

A Barátok közt több mint 2 évtizedes történelme során nem volt annyi fordulat, mint a kazah testépítő, Juríj Tolochko elmúlt egy évében. Nem túlzás, az egész világ felkapta a fejét, amikor kiderült, a férfi egy fényűző esküvőn vezette oltár elé szexbabáját, Margót, a násznép pedig hajnalig mulatott az ifjú pár társaságában. Aztán kiderült, Margó megsérült, és hiába várta őt vissza a férfi rajongótábora, soha többé nem került elő. Juríj így egyedül karácsonyozott, szilveszterezett és a szülinapját is egyedül töltötte, majd beismerte - válnak.

Előbb egy tárggyal, majd egy csirketestű nővel csalta meg a feleségét. És közben szerelmes lett...

via GIPHY

Néhány hete már arról szólnak a hírek, hogy a kazah testépítő nyilvánosan kijelentette, egy háremet akar magának. Lesznek benne férfiak, nők és a jelek szerint akár tárgyak is. Bele is vetette magát a nagybetűs életbe: egy csirketestű nővel is megcsalta a feleségét. Ugyanakkor azt sem titkolta, megismert valakit, aki miatt a válás mellett döntött, és azt is elmondta, az új szerelmét Lunának hívják. Azóta csend vette körül a szőrös izompacsirtát, most azonban ismét róla szól majd minden:

A postás méretes csomagot hozott Juríjnak, megérkezett az új barátnője - össze is rakta!

Újra szerelmes a kazah testépítő - összerakta Lunát!

Címlapfotó: Instagram/yuriij_tolochko

24 óra