Hölgyek! Íme 3 gyors és egyszerű frizura az online tanuláshoz és meetingekre! - Fotók

A járvány az életünk egészére hatással van, így ma már az is kérdés, milyen ábrázattal ülünk be a kamerák elé, hogy tanuljunk, vagy meetingen vegyünk részt. Segítünk!

Már több mint egy éve az emberiség egy jelentős részének a home-office a mindennapok részévé vált. A kanapé és íróasztal közti élet, a munka, iskola, szabadidő ma már gyakran összemosódik a mindennapokban, a lehetőségeink a négy fal közt ugyanis leszűkültek, így hajlamosak vagyunk egy idő után elkényelmesedni, és olyan helyzetekben is slamposan megjelenni az online térben, amikor azért erre odafigyelhetnénk.

via GIPHY

Pedig egy pici odafigyeléssel és néhány szakmai fortéllyal nagyon könnyen lenyűgözhetjük tanárainkat és meeting-partnereinket - most ebben segítünk majd Neked. Azzal nagy titkot nem árulunk el, muszáj lesz erőt venni magunkon és a pizsamánkat nem melegítőre, hanem egy kényelmes, de elegáns viseletre cserélni, és a hajunkkal is muszáj lesz valamit kezdeni, mert egy rendezett frizura sokkal többet jelenthet, int egy esetleges smink.

Szerencséd van: a szakértő elárulta, ez a három, könnyen elkészíthető fazon mindenképp jó választás!

Online meeting, tanóra? Ezzel a 3 frizurával nagy sikered lesz!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra