BUMMM! Szőke bombázó lett Billie Eilish-ból! - Felrobbant a net - Fotók

Néhány napja újabb Grammy-díjakat zsebelt be, a vörös szőnyegen pedig a tőle megszokott ruhákban és hajjal jelent meg. De ez már a múlt. 

Billie Eilish üstökösként tűnt fel a popzene egén, ráadásul az elmúlt néhány évben már szinte minden díjat meg is nyert, amit előadóművész megnyerhet. Legutóbb néhány napja két Grammyt vitt haza. A sikeréhez nagyban hozzájárulhatott az is, hogy nem csak a dalaival, a megjelenésében is igyekezett kilógni a Hollywood-i csillogásból: bő és színes felsők, nadrágok, bakancsok, extrém körmök és zöld haj.

Nos, ezeket az elveket most sorra rúgja fel! A férfiak örömére!

Hónapokkal ezelőtt koncertje előtt nem mindennapi kisfilmet vetítettek le a rajongóknak, amelyekben Billie egy szűk topban, egy vízből kimászva mutatta meg hihetetlen alakját. Néhány hónapja pedig egy barátnőjével posztolt képeket amelyeken egy szűk bőrnaciban feszít. Úgy tűnik, szép lassan kezdi levetkőzni a gátlásait, vagy adja fel a korábbi elveit. Nem kizárt, hogy ehhez köze lehet annak is, hogy milliószám kapja a pozitív visszajelzéseket. Épp úgy, mint most...

Billie Eilish ugyanis szőkére váltott, frizuráját pedig a Hollywood-i dívák is megirigyelik!

Curtain Bangs - az énekesnő szőke képe rekordokat dönt a neten!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra