LEHIDALSZ! Titokban, milliárdokért vette ezt a high-tech parasztházat magának Rihanna! - Fotók

Az utolsó hírek szerint egy luxusalbiban vészelte át a karantént, azóta azonban rátalált a szerelem. Egy ügynökség szúrta ki, Rihanna titokban nem akármilyen parasztházat vett.

A barbadosi származású Rihanna nemrég töltötte a 33-at, és amihez nyúl, arannyá változik. Igaz, legutóbbi párkapcsolata három év után tavaly januárban ért véget, de legutóbb már mi is arról számoltunk be, az énekesnő szívét ismét elrabolták. Decemberben robbant a hír, Rihanna és ASAP Rocky egy pár - árulta el egy közös barátjuk a People-nak. Köztudott, az énekesnő és a rapper egy ideje barátok – már 2018-ban is együtt mutatkoztak a Louis Vuitton divatshow-ján Párizsban. Azóta pedig már számos paparazzi is készült róluk.

Úgy tűnik, megvan a közös otthonuk is - egy ügynökség hozta nyilvánosságra, leesett a rajongók álla!

via GIPHY

13, 8 millió dollárt, azaz közel 4 és fél milliárd forintot fizetett ki Rihanna titokban egy Beverly Hills-i parasztházért. Egy ügynökség fogalmaz így, aki nyilvánosságra hozta az énekesnő új otthonáról a képeket. A ház a hegyekben, egy zsákutcában található, a közvetlen szomszédok közt megtalálhatjuk Sir Paul McCartneyt, Madonna pedig a szomszédos ingtalan bérlője volt a Covid idején. A nyilvánosságra hozott képektől nem véletlenül esik majd le az állad, ez a ház tényleg pont olyan, amilyeben Rihannát el lehet képzelni.

És persze ez az a ház, amiről az emberek többsége álmodik!

Íme Rihanna luxus parasztháza - ilyet tényleg ritkán lát az ember!

Címlapfotó: Porifmedia/RedDot

24 óra