ANYJA SE TUDJA, FIÚ-E, VAGY LÁNY! Hihetetlen nevet kapott a sztármodell első gyermeke - Fotó

Alig egy hete írtunk utoljára róla, akkor annak apropóján, hogy szinte csak és kizárólag meztelen kismama fotókat posztol. Nos, megszületett a pici.

Nem mindennapi videókkal kürtölte világgá októberben Emily Ratajkowski, érkezik az első gyermeke. Majd egy nagy vihart kavaró interjúban fejtette ki, gyermeke 18. születésnapjáig nem fogják tudni, fiú-e, vagy lány. Azt majd ugyanis saját maga dönti el. Emily Ratajkowski önmagához hű kismama-fotókkal lepte meg azóta is a világot, a leginkább meztelenül. Legutóbb már mi is arról írtunk, előb fogják letiltani a több milliós Insta-oldalát a képek miatt, mint, hogy a pici megérkezne. Tévedtünk!

A modell egy nem mindennapi képpel kürtölte világgá - anya lett! A pici neve sem mindennapi!

"Sylvester Apollo Bear csatlakozott hozzánk a földön. Sly életem legszürreálisabb, legszebb és legszeretetteltelibb reggelén érkezett meg" - írta és a bejegyzésében a 3/8/21 is szerepel, azaz március 8-án, Nőnapon lepte meg az édesanyját. Természetesen máris szoptatás közben mutatta meg róla az első képet, igaz, ezen azért még nem lehet látni, vajon kire hasonlít a pici. 

Ha nem láttad még Emily kismama fotóit, érdemes belelapoznod ebbe az albumba! Ilyen képeket tuti nem láttál...

Nincs ettől tovább: Emily új szintre emelte a kismama-szelfiket!

Címlapfotó: Instagram/emrata

24 óra