MÍNUSZ 40 KG: címlapon mutatta meg új alakját Melissa McCarthy! - Fotók

A vígjátékok és sorozatok királynője! Melissa McCarthy már az ötvenet töltötte, de a tévénézők generációi nőttek fel rajta. Igaz, ma már rá se ismenrének - új alakját cílapon mutatta meg.

Melissa McCarthy stand uposként kezdte a karrierjét, amihez elegendő muníciója volt, ugyanis egy ír-katolikus család tagjaként egy farmon nőtt fel. Feltehetően ennek és a génjeinek is köszönhető, hogy tekintélyes méretűre hízott. Szerette a hasát, és bőven akadt is ennivaló a család otthonában. A nagy áttörést a 2000-es esztendő hozta meg a számára: szerepet kapott a Szívek szállodája című sorozatban, majd sorra jöttek a mozifilmek is. Végül a Mike és Molly cíű sorozat.

via GIPHY

A különleges karakterének köszönhetően a vígjátékok egyik közdkevelt szereplője lett, két Emmy-díjat is kapott, de jelölték Oscar-ra és Golden Globe-ra is. Aztán néhány éve mindenki megdöbbent, amikor Melissa vad fogyókúrába kezdett és gyakorlatilag azért dolgozott hétről-hétre kőkeményen, hogy megszabaduljon a karaktertől, ami világhírűvé és sikeressé tette. Az elmúlt időszakban akadt is néhány év, amikor munkát sem nagyon vállalt, talán azért, mert nem is keresték, hiszen gyakorlatilag naponta olvadtak le róla a kilók, így nehéz volt tervezni vele. Úgy tűnik, a nagy fogyókúrának most vége...

A Szívek szállodája Sookie-ja címlapon mutatta meg az új külsejét!

Melissa McCarthy címlapokon virít - közel 40 kilót fogyott csak az elmúlt 2 évben!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra