Csúnyán megöregedtek a Backstreet Boys tagjai - Felismernéd őket? - Fotók

Retro

40-50-es férfiak ma már a legendás fiúcsapat tagjai - lehet, már fel sem ismered őket!

1984-ben alakult a New Kids On The Block, és valósággal letarolta a piacot, így nem véletlen, hogy az elkövetkezendő években sorra érkeztek a trónkövetelők és minden valamirevaló producer meg akarta alkotni a saját fiúbandáját. Lou Pearlman hosszú időn át castingol, válogatott, míg 1993. tavaszán hivatalosan is együttessé állt össze a Backstreet Boys. Pillanatok alatt hódították meg a világot, különösen Európát. Ezt követően vitték vissza őket a tengerentúlra és építették fel őket ott is a slágerlisták csúcsáig.

1996-tól már nem csak Európában, Amerikában is tarolt a banda. A bevált recept ugyanis működött: öt különböző karakterű srác, mindenki az adott szerepre kiválasztva, ráadásul nem mindennapi hanggal. Más kérdés, alig egy évvel később beperelték a menedzserüket, aki a nyereségük 75 %-át vette el tőlük, így a fiúknak hiteleket kellett felvenniük, hogy kifizethessék dalszerzőiket, zenészeiket. 2001-ben aztán váratlanul szünetre vonultak, mindenki a szólókarrierjét igyekezett építgetni, majd többször is visszatértek. Legutúbb 2019-ben a DNA című albummal, hat év után.

Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A.J. Mclean és Kevin Richardson - a rajongók azóta is kívűlről fújják a neveket. De vajon felismernéd ma őket?

Íme a Backstreet Boys tagjai ma, 40-es családapaként!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra