BESÍRSZ: Azt mondták neki, ha szűrőket használ a képein, bejön majd a nőknek - elkészültek! - Fotók

Világsztár traktoros

Apró trükkökkel, pózokkal, fényekkel sokat dobhatunk a szelfijeinken, és - mint ahogyan Glenn története is bizonyítja -, néhány szűrővel is. Besírsz!

Úgy tűnik, történetünk főhőse is eljutott arra a pontra, amikor már azt mondta magának, nem nagyon terem majd babér számára a húspiacon. Glenn ugyanis szemlátomást az a generáció, aki nem a közösségi oldalakon szocializálódott, számára így egy fénykép úgy készül, hogy megnyom egy gombot a fényképezőn, alkalomadtán okostelefonon. Pedig ez manapság csak a munka kissebbik része, ami a szelfizést és posztolást illeti.

via GIPHY

Glenn Embrey-nek végül egy ismerőse azt tanácsolta, bátran használjon szűrőket a képein, amelyekkel lélegzetelállító eredményeket érhet majd el. A férfi úgy érezte, nincs vesztenivalója, így megfogadta a tanácsot, a végeredményt pedig meg is osztotta a közösségi oldalán az alábbi szöveg kíséretében. "Valaki azt mondta, hogy a hölgyek sokkal vonzóbbnak találnakmajd, ha szűrők posztolom a képeim. Vannak kétségeim, de mit tudhatok én, ugye? Szóval itt vannak. A telefonom biztos fel fog robbani" - írta a fotói alá.

Eddig 135 ezren osztották meg őket - megpusztulsz rajtuk!

Ezekkel a szűrős képekkel tuti Te is becsajoznál!

Címlapfotó: Facebook/glenn.embery.3

24 óra