Szörnyethalt egy győri család - a rendőrség a lakosság segítségét kéri!

Egy negyvenes házaspár, egy 18 éves lány és egy kisgyerek halt szörnyet a 813-as úton január közepén. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri.

Mint ahogyan arról korábban a TWN.hu is beszámolt, január 14-én a déli órákban egy négyfős győri család szenvedett halálos autóbalesetet Győr és Bőncs között a 813-as úton. Az autót vezető férfi előzésbe kezdett, de nem sikerült befejeznie a manővert az útkanyarulatig és egy szemből, szabályosan érkező kamionnak ütközött. A család autója kigyulladt. Sajtóhírek szerint rengetegen siettek a bajbajutottak segítségére, de hiába.

Megrázó képeket tettek közzé a balesetről! - Egy négyfős család az áldozat!

A balesettel kapcsolatban a rendőrség most ismét közleményt adott ki, a lakosság segítségét kérik.

"A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a baleset bekövetkezése után a helyszínen megálltak és a segítségnyújtásban részt vettek, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban egyéb információk birtokában vannak.

Bejelentéseiket a 96/520-000 központi szám 82-75, vagy a 81-41-es mellékein, illetve a 112-es segélyhívó számon tehetik meg." - írják a police.hu-n.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra