Margot Robbie Chanel ruhája megosztja a világot - íme az Golden Globe sztárszettjei!

Idén rendhagyó módon rendezték meg a Golden Globe-gálát, de így is maradandó emlékkel szolgáltak a ruháikkal. Voltak persze, akik alaposan mellélőtek.

A Golden Globe a világ egyik legjobban várt filmes eseménye, és persze nem csak a filmeseket és filmkedvelőket tartja lázban. Hiszen azon túl, hogy heteken át szurkolhatunk kedvenceinknek, hogy díjra váltsák a sikereiket, kíváncsian várjuk azt is, ki, kivel és hogyan jelenik meg azon a bizonyos vörös szőnyegen. Idén, a 78. alkalommal lezajlott díjátadót csak kevesek élvezhették személyesen, a sztárvilág nagyrésze otthon, a kanapén ülve követte az eseményeket, általában családjuk körében - írja a Femcafe.hu.

Ki a medencéje partjáról, ki a nappalijából - a világsztárok idén is kitettek magukért, ami az eseményhez illő kkörítést, azaz ruhákat és kiegészítőket illeti. Feltehetően már ők is nagyon várták, hogy mikor pompázhatnak ismét előkelően a világ színe előtt, és talán az is másodlagos volt a többségüknek, ki viszi haza idén azokat a bizonyos díjakat. A közösségi oldalakon a leggakyrabban mi Margot Robbie ruhájával kapcsolatban futottunk bele diskurzusokba, a Chanel kreaációja egyesek szerint ugyanis maga volt a tökély, míg mások szerint bármelyik kínai piacon kapni hasonlót.

Persze, idén is akadtak, akik mellényúltak, ami a választást illeti! 

Íme az idei Golden Globe legemlékezetesebb szettjei - pro és kontra!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra