TISZTA APJA: 3 éves már Mr. Bean kislánya - megőszült a színész! - Fotók

Hat éve lesz már, hogy lehagyta a feleségét, a közelmúltban ismét apa lett a 66 éves Mr. Bean. Időközben legnagyobb gyermeke a nevét is megváltoztatta miatta - a 26 éves Lily gyönyörű nő lett.

A Mr. Bean karakterével világhírűvé lett Rowan Atkinson huszonöt éven át élt boldog házasságban Sunetra Sastry-val, majd alig hat évvel ezelőtt váratlanul szétmentek. Persze, nem kellett sokat várni és kiderült, a brit komikus megismerkedett egy tőle 28 évvel fiatalabb színésznővel és egymásba is szerettek. Rowan Atkinson és Louise Ford kapcsolata az elmúlt években is harmonikus maradt, pedig a 33 éves nőt sokan féltették a színésztől.

Alig három éve pedig megszületett első közös gyermekük, Isla. Már fotó is van róla!

via GIPHY

Felhőtlenül mégsem lehet boldog Mr. Bean: első házasságából született ugyanis egy fia és egy lánya is, utóbbi pedig ma már hallani sem akar róla, sőt, a nevét is megváltoztatta. Pedig néhány éve még a színész igyekezett pénzt is fektetni abba, hogy megvalósítsa lánya álmát, azonban a projekt és az apa-lánya kapcsolat megmentése is kudarcot vallott. Rowan Atkinson az új kapcsolatát nagyon féti a nyilvánosságtól, így ritkán készül róluk kép.

Néhány hónapja azonban egy étterem előtt fotózták le őket: Isla gyönyörű kislány! Biztos nem az apjára ütött!

Íme Mr. Bean legkisebb és 26 éves lánya! Utóbbi már a nevét is megváltoztatta!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra