Friss képeken Justin Bieberék űrautója és 800 milliós lakóbusza!

Tavaly nyáron került nyilvánosságra, egy kerekeken guruló luxusotthon vett magának Justin Bieber, hogy a karantén alatt is kedvükre járják a vlágot. Majd néhány hete egy "űrjárművel" fejelte meg. Friss képek érkeztek - ámul a világ.

Másfél éve házasok, az elmúlt egy esztendő igencsak tartalamsan sikerült Justin Biebernek és feleségének. Pandémia ide, vagy oda, a fiatal világsztárt nem nagyon verte a földhöz, hogy egy ideig nem koncertezhet. Nemrég 7 és fél milliárdért vettek maguknak egy Beverly Park-i luxusvillát úgy, hogy a vételálbor 5 milliárdot alkudni is tudott. Lassan pedig már egy éve, hogy 800 millióért szerzett be maguknak egy buszt, amivel a karanténidőszakban is kedvükre járhatják Amerikát.

Majd nemrég jött az elektromos "űrautó", amiről most nem akármilyen képek érkeztek!

via GIPHY

Nincs egy hónapja, hogy egy fotós nem akármilyen képeket készített az éj leple alatt Justin Bieberékről. Az énekesnek akkor a legnagyobb titokban próbálták meg házhoz vinni azt az egyedileg épített és átalakított autót, amihez foghatót azóta is maximum csak videójátékokban láttunk. A 632 lóerős gépszörnyről csak néhány fotó keringett eddig a neten, de sejteni lehetett, sokáig nem tudja majd rejtegetni Bieber ezt sem.

Nos, az idő eljött: friss képek készültek a 90 milliós űrjrműről, és a 800 milliós buszról is van friss - belülről!

EZ MÁR A JÖVŐ: Bieberék közel egymilliárdot költöttek erre a két járműre!

Címlapfotó: Instagram/justinbieber

24 óra