SOKKOLÓ: a világ legnagyobb ajkait csináltatta meg magának Andrea, most új ötlete támadt - Fotók

70 ezer rajongó

Korábban is írtunk már arról a huszonéves lányról, aki egy év alatt valósította meg az álmát. A Balkán-Barbie most újabb ötlettel rukkolt ki. Friss képei sokkolóak.

Andrea első műtétjét két éve hajtották végre, azóta újabb 14 követte. Az egyetemi hallgató a Bulgaria Today-nak mondta el, hogy gyerekkora óta álmodott arról, hogy úgy nézzen ki, mint egy Barbie. A lány ajkait hialuronsavval töltötték fel, és ha egy picit is csökken a mérete, azaz szívódik fel, azonnal megy, hogy pótolják. A világ legnagyobb szájaként ír róla a sajtó, és a legutóbbi beavatkozása után megmutatta, nem alaptalan a jelző - igaz, ez a méret már sokkolta a rajongóit is.

Andreanak most újabb tervet van - ebbe is beavatta a világot!

via GIPHY

Egyébként a Barbie-külsőhöz a platinaszőke haj, sötét szemöldök, szilikoncicik és a méretes ajkak segítették hozzá. És azt sem titkolta, természetesen akadnak férfiak, akik tisztességtelen ajánlatokkal bombázzák, de természetesen kikosarazza őket.  "A legtöbbjük 10 ezer levát (Körülbelül 1, 6 millió forint - A szerk.) ajánlottak fel, ami nagyon sok pénz, de nemet mondtam" - mondta Andrea ezzel kapcsolatban.

Andrea büszkén mutatta meg most az új száját, a fogadtatás - hogy is mondjuk? - felemás!

Íme a világ legnagyobb szája, és Andrea új ötlete!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/andrea.andrea345

24 óra