SZILIKONCSODA: Amandát alig húzták jobbra a Tinderen, ezért átműttette magát - Fotók

Regisztrált a Tinderre, miután tönkrement a házassága, de úgy érezte, mégsem lehet olyan jó nő, mint hitte. Drasztikus lépésekre szánta magát...

Egy szerető családban nőtt fel, 20 évesen pedig összeházasodott szerelmével, aki akkor a haditengerészetnél szolgált. Három év múlva azonban Amanda és férje belátták, el kell engedniük egymást. A lány akkor úgy döntött, új életet kezd, amihez új külső is dukál: kemény edzésekbe kezdett, aminek köszönhetően rengeteget fogyott. Ezt követően határozta el, kés alá fekszik és kilencmillió forintot költött, hogy zsírleszívásokkal, popsi- és mellműtétekkel megalkossa új önmagát.

via GIPHY

Ettől a külsőtől remélte azt is, hogy a Tinderen sokkal több férfi "hívja majd randira". Igaza lett! Amandának hamar visszatért az önbizalma, a közösségi oldalai pedig rohamos növekedésnek indultak. Az Instagramon jelenleg lassan 6 millióan követik, a trendekhez igazodva pedig tavaly regisztrált az OnlyFans-ra is. A bevételei mindezeknek köszönhetően alaposan megnőttek, ma már havonta közel 40 milliót kaszál a képeivel és a hirdetésekkel.

Valószínűleg most meg már esze ágában nincs elkötelezni magát egy férfi mellett!

Így átalakult Amanda, aki ma már 100 milliókat keres évente!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra