KÓRHÁZ: hajlakk helyett ragasztót nyomott a hajára, így néz ki most az influenszer! - Fotók

Lusta volt elmenni lakkért, úgy gondolta, kipróbál egy ragasztót. Amikor már egy hónapja ugyanolyan volt a haja, gondolta, segítséget kér.

Korábban is népszerű volt a közösségi oldalakon, a világhírnevet egy januári akciója hozta meg a számára. Jóllehete, nem tervezte, hogy ezt valaha is nyilvánosságra hozza majd. A  louisianai Tessica Brown februárban osztott meg egy videót, ami pillanatok alatt járta körbe a világot. Arról mesélt a követőinek, hogy egy hónapja ugyanolyan már a haja, ami akár siker is lehetne, de ő már szeretne szabadulni tőle. 15-ször próbálta kimosni azt a ragasztót, amit kísérleti jelleggel használt lakk helyett, de hiába.

via GIPHY

Tessica kipróbált mindent, hogy a ragasztótól megszaabduljon, de hiába, így végül úgy döntött,orvoshoz fordul. Néhány napja ment be a St. Bernard Parish kórházba, ahol állítólag szintén alapos fejtörést okozott az orvosoknak. Azt nem árulta el, hogy végül mit csináltak vele, anyit azonban igen, hogy a kezelése egy hosszú folyamat lesz. A története eljutott ahhoz a céghez is, aki a ragasztót gyártja, ők rögtön jelezték a világnak, senki ne vegyen példát az influenszerről. Ha mégis valakinek a hajára kerül az anyag, próbálják gyorsan langyos vízzel kiöblíteni, esetleg alkohollal kimosni belőle.

Az influenszer videója és kórházi képe is futótűzként terjed a neten!

Ragasztóval fixálta a haját, bő egy hónapja fix is! Fotók

Címlapfotó: Instagram/im_d_ollady

24 óra