A KEREKE SEM LÁTSZIK: egyedi Rolls-Royce-t építtetett maguknak Justin Bieber! - Fotók

Nem először kereste fel ezt a céget, hogy au atóját tunningolják fel, Justin Biebr legújabb verdája egyenesen a jövőt idézi. Ámul a világ.

Az év esküvőjét tartották meg alig másfél évvel ezelőtt, és azóta sem nagyon telt el nap, hogy ne kerülnének a bulvárhírek közzé nejével. Justin Bieber és Hailey Baldwin a világ legboldogabb párjának mutatja magát, fél éve ráadásul megvették álmaik otthonát, aminek az árát 5 milliárd forinttal le is alkudták. A Beverly Park-i álomvillának azóta is csodájára jár a világ, de akad most újabb látnivaló, amitől leesett az emberek álla.

Justin egy Rolls-Royce-t alakíttatott átt magának - ilyet a videójátékokban látni csak!

via GIPHY

A múlt hétvégén Justin Biebert és a feleségét Santa Monicában csípte el egy fotós. Neki is kikerekedett a szeme, hiszen olyan autóval indult el az éjszakába a 26 éves sztár és neje, amihez foghatót ő sem nagyon látott még. Kiderült, egy elektromos Rolls-Royce-ról van szó, amit Justin kedvéért a tunningjairól elhíresült "West Coast Customs" nevű cég alakított át. És ezúttal nem csak a 632 lóerős monstrum teljesítményét piszkálták meg, alaposan átalakították a kasztnit is. A kerekei például el is tűntek.

Készülj lelkileg! Ilyen autó még biztos nem láttál - de más élő ember se nagyon!

Íme Justin és Hailey új álomautója - leesett az állunk!

Címlapfotó: Instagram/justinbieber

24 óra