ILYET MÉG NEM LÁTTÁL: 33 milliárdért árulja Sylvester Stallone az álomvilláját - Fotók

Sylvester Stallone a '70-es évek elején még azért aggódhatott, lesz-e mit ennie aznap. Ma meg olyan otthona van, amilyet a Kardashian-család is csak irigykedve néz. Eladó!

Kétszer jelölték Oscar-díjra, egy Golden Globe-ot pedig meg is kapott, Sylvester Stallone azonban a Rocky és Rambo filmekkel írta be magát örökre a filmtörténelembe. Karrierje során kedvére válogathatott a szerepek közt, kipróbálhatta magát komolyabb filmekben, és vígjátékokban is. Örökségének köszönhetően pedig dőlt hozzá a pénz, így évtizedek óta azért sem kell aggódnia, mit hoz majd a jövő. Többször nősült, 1997-ben mondta ki harmadszor is a boldogító igent, majd tíz év ismeretség után a londoni Dorchester Hotelben kelt egybe Jennifer Flavinnal, a sikeres üzletasszonnyal. Ebből a kapcsolatból született három lánya: Sophia, Sistine és Scarlet.

via GIPHY

A legutolsó hírek szerint ráadásul most újabb nagymennyiségű dollárköteg érkezhet a családhoz, feltéve, ha igazak azok a hírek, amelyek szerint a Stallone-família váltja majd a képernyőn a Kardashian-klánt. Bizony, keresve se találnának jobb családot erre a szerepre. Ráadásul a napokban robbant az újabb bomba, Stallone 110 millió dollárért, azaz közel 33 milliárd forintért hirdette meg az otthonukat. Vajon miért adja el ilyen hirtelen? Lehet, hogy már azt a házat keresi majd, ahol forgatnának is? Mindenesedre beszédes: amíg Kim Kardashianék átlagosan 4 milliárdokat fizetnek ki házakért, Sylvesteré 8-szor annyiért kerül eladósorba. A különbség peig érzékelhető...

Hihetetlen, lélegzetelállító, meseszerű - ilyen házat még biztos nem láttál!

Ilyen villát még nem láttál, az tuti - Los Angeles tetején ráadásul!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Következő oldal

24 óra