MENŐ, VAGY CIKI? Még a kukát is bikiniben tolja Kylie Jenner kebelbarátnője! - Fotók

23 évesen a világ legjobban kereső híressége, elkerülhetetlen volt, hogy a barátnője is híres legyen. Van mit a tejbe aprítania Anastasia-nak is.

A világ egyik legfiatalabb milliárdosa, és mindezt jószerivel. közösségi oldalának köszönheti. Kylie Jennernél ügyesebben ugyanis talán senki nem kezeli a közösségi oldalakat, gyakorlatilag mindent elad vele, amit csak kitalál. Nem csoda, hogy sajátmárkás termékekkel  bombázza a rajongóit, azokon lehet a legnagyobbat szakítani. Ráadásul arra is gondosan ügyel, hogy ne csak termékeket, hanem trendeket is teremtsen. És persze, ha valaki ennyire gazdag és befolyásos, akkor a baráti körét is gondosan megválogatja. Kylie egyik legjobb barátnőjét is 10 millióan követik, a Youtube-on pedig 600 ezren. Stassie Baby, ahogyan mindenki ismeri, pedig egy picit sem szégyellős.

Gyakorlatilag naponta bújik új bikinibe, hogy hergelje a világot!

Négy éve már, hogy az egész világ felkapta a fejét Stassie bejelentésén, megműtteti a melleit. Már akkor is köztudott volt, hogy ő és Kylie nagyon jó barátnők, mégis, ekkor lett világszerte ismert, hiszen 19 évesen döntött arról, kés alá fekszik. Stassie rendszeresen dokumentálta az eseményeket, és az élharcosa lett annak, hogy igenis, fiatalon is kell plasztikáztatni, ha az indokolt. Márpedig elmondása szerint neki a két cicije között egy teljes méret különbség volt, ami borzasztóan zavarta. Akkor még lebeszélték az implantátumokról. A mellével párhuzamosan pillanatok alatt nőtt meg a követőtábora.

Ma már meg kedvére játszadozhat ezzel a hatalommal a háta mögött, ő meg a leggyakrabban bikiniben teszi ezt meg. Jószerivel minden nap másikban!

Fürdőruha országban nincs ennyi fürdőruha, mint Stassie Baby oldalán!

Címlapfotó: Instagram/stassiebaby

24 óra