LEESIK AZ ÁLLAD: így néz ki Kristen Stewart Diana hercegnőként! - Fotók

A Netflix sorozata miatt már történtek hasonló dolgok, a dokumentumfilm főszerepére kiválasztott Kristen Stewart is elhallgattatta a kétkedőket.

Alig másfél éve adtunk hírt róla, hogy a  "The Crown" című sorozat negyedik évadára egy eddig szinte teljesen ismeretlen, fiatal színésznőt választottak ki Diana szerepére. Emma Corrin az internetes filmes adatbázis alapján addig egy rövidfilmben szerepelt, és egy brit detektív-sorozat egyik epizódjában kapott szerepet. Talán ezért is akadtak szép számmal, akik a közösségi oldalakon hevesen tiltakoztak a döntés miatt. Aztán az első fotók mindenkit megnyugtattak.

Most valami hasonló történik: a főszereplő Kristen Stewart!

via GIPHY

A most készülő dokumentumfilm Diana hercegnő életének egy rövid szakaszát, azt a három napot dolgozza fel, amikor meghozta a döntés, elválik Károly hercegtől. A kifinomult, kedves, kecses Diana szerepét pedig egy vadóc, vagány, fiús stílusú színésznőre, Kristen Stewartra bízták. Természetesen nem csak a hercegnő, a színésznő rajongóinak is kikerekedett a szeme, sokan odáig is elmentek, hogy már előre bojkotot jelentettek be. 

Most megérkezett az első fotó - na ettől neked is leesik az állad!

Megérkezett az első kép: Kristen Stewart így néz ki Dianaként!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra