Könnyfakasztó vallomás élő adásban: Szabó Zsófiék szakítottak!

Alig több mint négy éve egy álomesküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak, Szabó Zsófi most élő adásban tett megható vallomást: szakítottak férjével.

2016 őszén egy valódi álomesküvőn fogadott örök hűséget szerelmének, majd alig egy évvel később megérkezett a pár első gyermeke, Mendel. Zsófiék azóta csak annyit osztottak meg a magánéletükből a közösségi oldalaikon, amennyit csak nagyon szükségesnek éreztek. Talán ennek is köszönhető, hogy a nyilvánosság egy percig sem sejtette, hogy a pár kapcsolata időközben megromlott. Szabó Zsófi az RTL Reggeliben ma váratlan vallomást tett, a könnyeivel küszködve ismerte be, szakítottak a férjével.

A beszélgetés Zsófi fogyásával indult, a közepén azonban kiderült, ehhez hozzájárulhatott az is, hogy időközben szakított a gyermeke apjával. A műsorvezetőknek azt is elárulta, a döntést ő hozta meg. A könnyeivel harcoló műsorvezető nem titkolta, egy nehéz időszak van mögötte, és bár már különköltöztek férjével, fogják őket együtt látni. A közös gyermekükés a családjaik ugyanis összekötik őket.

Címlapfotó: RTLKLUB/ScreenShot

24 óra