Láttál már nyaralót több mint egymilliárdért? Sandra Bullock most adta el ezt! - Fotók

Kétmilliárdért hirdette meg két éve, tavaly lefelezte az árát - döbbenet, ez bizony nem egy otthon, ez csak egy nyaraló. Elkelt.

Gyakorlatilag már a 90-es évek végéig megalapozta az egész életét, hiszen a filmesek első körben mindig nála lyukadtak ki, ha a filmüket garantált sikerre akarták ítélni. Sandra Bullock idén már 57 éves lesz, és bár az elmúlt években is gyakran állt kamera elé, jó ideje már megválogatta, milyen felkérésre mond igen. Így nem csoda, hogy legnagyobb szakmai sikerét a 2010-ben készült A szív bajnokai című film főszerepéért kapta, Oscar- és Golden Globe-díjas lett.

via GIPHY

Hogy mennyire nem számít neki a pénz és mennyire gazdag, azt mi sem jelzi jobban, mint a tény: féláron kínálta eladásra nyaralóját. Igaz, a kifejezés az ő esetében új értelmet nyer, hiszen ha végignézzük a "hétvégi házáról" közzétett képeket, biztosan leesik az állunk. Sandra Bullock 2019. márciusában 6,5 millió dollárért, azaz több mint kétmilliárdért hirdette meg a Georgia államban, Tybee szigetén található házát, egy éve csaknem a felére csökkentette az árát.

Sandra Bullock "hétvégi vityilója" most elkelt - az emberek többségének maga az álom!

Íme, ilyen egy luxusnyaraló - Sandra Bullock megszabadult tőle!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra