49 ÉVES LETT: közel negyed mázsát hízott a Baywatch egykori bombázója! - Fotók

32 éve már

David Hasselhoff, Pamela Anderson - a Baywatch sorozat két olyan szereplője, aki ma is a rivaldafényben él. De mi lett vajon a sorozat másik szexi szőkeségével? 

A Baywatch 1989-től tíz éven át futott sorozat, és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában. A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai cicababákat, a teljes plasztik valójukban. Ami tagadhatatlan, a csinos vízimentők mindegyike világsztár lett, köszönhetően a sorozatnak. Köztük Summer is.

A legfrissebb paaparazzi képei alapján azonban ez már tényleg csak a múlt! Bár a közösségi oldalán mást mutat magáról...

via GIPHY

Nicole Eggert 1972-ben született Kaliforniában, mindösszesen százhatvan centi magas, és ehhez bizony nagyon arányosan nőies testalkattal áldotta meg az ég. 1992-ben kapta meg az akkor már két éve futó sorozat Summer Quinn szerepét, és két éven át szinte ki se bújt a piros egyberészes fürdőruhából. A sorozat óta azonban évtizedekre tűnt el. Legfrissebb képeit pedig hiába mutattuk meg a kollégáinknak, senki sem ismerte fel őt.

Közel harminc kilót hízott az egykori cicababa, aki két hete már a 49-et töltötte! 

Íme az egykori Baywatch-bombázó ma! Sokat felszedett!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra