PAPARAZZI: Pippa Middleton Zara kabátját akarja most minden nő - Fotók

Tíz éve lesz lassan, hogy Katalin és Vilmos összeházasodtak, a showt azonban a hercegné húga lopta el. Pippa most egy egyszerű kabát miatt kerül a címlapokra.

Hogyan is felejthetné el a világ azt a napot, amikor Vilmos herceg oltár elé kísérte kedvesét, Kate Middletont. 2011. április 29-t írtunk, és nem túlzás, az egész világ a televízió előtt ült, hogy élőben követhesse a királyi esküvőt. A napnak azonban akadt még egy nagy nyertese, akire még állítólag a menyasszony is megorrolt picit: Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton ugyanis ellopta a showt.

Az esküvő helyett a legtöbben az ő fenekéről beszéltek! De ja vue érzésünk támadt most...

via GIPHY

Az esküvőt követően sokáig arról pletykált világ, Harry herceg szemet is vetett a fiatalabbik Middleton lányra, azóta persze ma már tudjuk, Meghan Markle mellett talált rá a boldogság. Pippa azonban az elmúlt években ismét egyre gyarkabban bukkan fel a hírek közt, kiderült, ő is férjhez ment, sőt, már a második gyermekét várja épp. A hétvégén Londonban fotózták le, a kutyáit sétáltatta. Smink és maszk nélkül kelt útra, azonban valami egészen más miatt került a hírek közé. Egy egyszerű Zara kabátot választott ezúttal, és - bár senki nem érti - azonnal keresett termék lett.

A nők pillanatok alatt rabolták ki belőle a készleteket!

A gyönyörű kismama ismét trendet teremtett - Fotók

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra