BORZASZTÓ: 10 éves kislány halt bele a Tik-Tok kihívásba!

Követte a társait, az életével fizetett érte.

Életveszélyes új kihívás terjed a Tik-tok közösségi oldalán, aminek az a lényege, hogy a fiatalok ájulásig fojtogatják magukat. Az ártalmas próba az „áram-szünet” nevet kapta - írja a DailyStar híre alapján a metropol.hu. Az Olaszországban élő lány a kihívás kapcsán azt találta ki, hogy egy övvel szorítja el a nyakát, a drámai pillanatokat pedig a telefonjával rögzítette. A hírből nem derül ki, hogy a felvétel felkerült-e a közösségi oldalra. Az eszméletlen Antonellára az ötéves húga talált rá. Hiába érkezett gyoran a segítség, hiába szállították azonnal kórházba, az orvosok már nem tudták megmenteni.

via GIPHY

„A lányom, az én kicsi Antonellám egy ostoba, extrém TikTok játék miatt halt meg. Hát hogyan lehetne ezt elfogadni?” – nyilatkozta a lap híre szerint az édesapa, Angelo Sicomero. A gyászoló szülők a kislány szerveit felajánlották, hogy más gyerekek lehetőséget kapjanak az életre. A palermói ügyészség vizsgálatot indított Antonella ügyében.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra