KÖNNYFAKASZTÓ: Megható videóval közölte az örömhírt a magyar sztár és gyönyörű szerelme!

December elején kürtölték világgá, első közös gyermeküket várják, most nem mindennapi módon tudták meg, kisfiú, vagy kislány lesz.

Young G 2018-ban, Valentin-napon árulta el a rajongóinak, újra szerelmes. Szíve választottja egy gyönyörű és fiatal modell, Norina, a kapcsolatuk pedig a jelek szerint kiállta az idő próbáját. Közösségi oldalaikon tízezrek követik naponta az életüket, boldogságuk a szakmai sikereikhez is hozzájárulhatott.

December elején aztán Norina egy terjedelmes posztban, nem mindennapi vallomást tett.

"Eljött a Mi időnk. Mindig is vágytam egy különleges férfira,akibe halálosan szerelmes leszek,akivel le szeretném élni az életem és akit a gyermekeimben szeretnék látni! Tudtam és hittem,hogy létezel és azt is, hogy egymásra találunk! Ez 3 éve megtörtént. Megéltünk együtt jót, rosszat és napról napra csak erősödött a kapcsolatunk a szerelmünk!" - kezdte sorait Young G szerelme, majd a lényegre tért. "Viszont egy dolog az utóbbi néhány hónapban elkezdett hiányozni a mi kis életünkből az pedig te voltál édes kicsike babánk!" 

Most nem mindennapi videót forgattak a szerelmesek, rögzítették, amint ők is megtudják, kisfiú, vagy kislány érkezik hozzájuk!

Sokan szorítanak most Nekik - megható vallomást tett Béci!

Címlapfotó: Instagram/younggbeci

24 óra