ODA AZ ELVEK: feszülős bőrnaciban koncertezett Billie Eilish! - Fotók

19 évesen már szinte mindent elért, amiről énekes csak álmodik, most komoly traumán kell keresztülmennie. Hozott egy rosszt döntést...

Billie Eilish üstökösként tűnt fel a popzene egén, ráadásul az elmúlt néhány évben már szinte minden díjat meg is nyert, amit előadóművész megnyerhet. Egy dolog miatt piszkálták csak sokan jó ideje, hogy egy cseppet sem nőies ruhákban jelenik meg folyamatosan a nyilvánosság előtt - írtuk meg mi is néhány hónapja. Ő mindezt azzal magyarázta, nem szeretné, ha a művészete helyett az alakjáról szólnának a hírek. Szerinte sokan ugyanis erre építik a karrierjüket.

Nos, ezeket az elveket ost sorra rúgja fel! A férfiak örömére!

Az egész egy a koncertjei előtt levetített videóval kezdőrött. A rajongói is megdöbbentek, amikor az óriás ledfalakon Billie-t látták meg egy feszülős fürdőruhában, amint egy vízből emelkedik ki szép lassan. Az énekesnő akkor arról beszélt, hogy az emberek hajlamosak kinézet alap ítélni, de nem hagyja magát. Majd a felvételen elkezdett vetkőzni és mindenkinek tátva maradt a szája. Azóta már paparazziknak is sikerült elcsípni őt az utcán, amint épp feszülős topban siet a dolgára és máris itt az újabb fejezet. Billie-t a saját barátnője leplezte le: együtt mentek el egy Justin Bieber koncertre, ahol a 19 éves énekesnő egy feszülős bőrnadrágban jelent meg.

Modelleket megszégyenítő alakját a barátnője se bírta tétlenül nézni, megpaskolta Billie hátsóját!

Lassan Playboy-címlapon virít majd Billie Eilish - feszülős nadrágban pucsít!

Címlapfotó: Instagram/billieeilish

24 óra