BUMMM: Ashley Tisdale-é az év kismama pocakja - megőrülnek a rajongók! - Fotók

Ha tippelnünk kellene, a következő hír róla a baba érkezése lesz. Addig ezzel a képpel meg bőven kihúzzák a rajongók, sőt, sokkal tovább is...

Ashley Michelle Tisdale alig tizenévesen kapott néhány filmszerepet, majd a 2000-es évektől indult el a világhírnév felé vezető úton. Előbb megkapta Maddie Fitzpatrick szerepét a Disney Channel egyik sorozatában, a Zack és Cody életeben, majd Sharpay Evans-t játszhatta el a High School Musicalben. Huszonkétévesen pedig kijött az első szólólemezével. Pályája azóta is töretlen, filmek, tévéfilmek állandó szereplője, 2014 óta pedig boldog feleség. Hat évvel az esküvőjük után aztán szeptember végén megérkezett az újabb örömhír: a színésznő és szerelme szülők lesznek.

via GIPHY

Ashley-ék nem mindennapi képekkel kürtölték világgá a baba érkezését, természetesen milliószám érkeztek a gratulációk. Alig néhány hónap telt el azóta, Ashley azóta már kismamaként diktálja a divatot, úgy rejti el a pocakját egy estélyiben, egy melegítőben, vagy akár egy hétköznapi szettben, ahogyan azt senki. Így annak ellenére, hogy jelenleg kismamaként építi a karrierjét, talán még a filmes sikereit is übereli. 

Friss kismama pocakos képét máris az év képének kiáltjuk ki a kategóriájában! 

Divat- és kismama-ikon! Ashley Tisdale képei felrobbantják a netet!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra