MEGRÁZÓ KÉPEK: egy négyfős család halt szörnyet Győr határában!

Egy negyvenes házaspár, egy 18 éves lány és egy kisgyerek halt szörnyet a 813-as úton.

Mint ahogyan arról a TWN.hu is beszámolt tegnap, halálos kimenetelű baleset történt csürtötökön a déli órákban a 813-as úton Győr térségében. A rendőrség friss közleménye szerint egy 40 éves győri férfi vezette azt az autót, ami Bőny felöl ment Győr irányába. A férfi előzésbe kezdett, de nem sikerült befejeznie a manővert az útkanyarulatig és egy szemből, szabályosan érkező kamionnak ütközött.

Megrázó képeket tettek közzé a balesetről! - Egy négyfős család az áldozat!

A család autója kigyulladt. Sajtóhírek szerint rengetegen siettek a bajbajutottak segítségére, de hiába. "Én akkor értem a helyszínre, mire eloltották a kocsit. Füst terjengett, és egy halott feküdt az úton. Nagyon megrázó volt" – mondta a Blikknek egy szemtanú. A kamionsofőr felesége egy Facebook-csoportban tett közzé bejegyzést. „A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet azokkal a kollégákkal és személyautó-sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó-készüléket is elhasználtak. Ne bántsák őket! Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak! Borzasztóan sajnálom!” - írta.

Megrázó képeket tettek közzé a balesetről! - Egy négyfős család az áldozat!

A rendőrség a balesettel érintett útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta.A baleset körülményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Címlapfotó: Katasztrófavédelem/Győr HTP és Győr MKI

24 óra