KIDERÜLT AZ OK: ötödik gyermekével a pocakjában hunyt el a népszerű influenszer!

Az év első napjaiban derült fény arra a rendkívüli halálesetre, ami az egész világot megrázta. Egy ötödik gyermekével várandós édesanya reggelizés közben hunyt el. Most kiderült, miért.

Több mint 120 ezren követték az Instagramon azt a 36 éves anyukát, akit nem csak azért csodált a világ, mert négygyermekes anyaként is rendre vidám, motiváló képeket tett közzé, arra is volt ideje, hogy másoknak tanácsot adjon, leírja a tapasztalatait, segítsen. Ez a szám az elmúlt két hétben 176 ezerre emelkedett köszönhetően annak a targikus hírnek, ami az év első napjaiban jelent meg világszerte: Emily december 22-én leült reggelizni, de váratlanul rosszul lett és már nem tudták megmenteni. Sem őt, sem a pocakjában növekvő ötödik gyermekét. Várandós volt.

Alig három héttel a tragédia után most kiderült, mi okozta Emily halálát!

via GIPHY

Emily és családja sokak álmát valósította meg: egy kis farmon kutyák, cicák és tyúkok közt élték boldog életüket, saját termesztésű gyümölcsöket, zöldségeket ettek, az anyuka természetesen rendszeresen jártszott a gyerekeivel, sőt, folyamatosan tanítgatta is őket. De nem csak őket, az egész világot - nem véletlenül követték őt ilyen sokan a közösségi oldalán. A tragédia óta Emily férje egyedül próbál meg boldogulni négy gyermekükkel, és már korábban is sokan jelezték, támogatják majd a családot, a férfi regisztrált egy adománygyűjtő oldalra, ahol nagyon hamar el is érte a célját. 

Ott árulta el azt is a világnak, tudja, mi okozta szeretett felesége halálát!

Hihetetlen összeget gyűjtöttek a rajongók - kiderült Emily halálának az oka!

Címlapfotó: Instagram/the.hidden.way

24 óra