Elment fürdeni, holtan találták a Gimiboszi 38 éves sztárját!

Gyász

Huszonkét éve lesz idén, hogy az egész világ megismerte a nevét, alig 38 évesen tragikus körülmények közt hunyt el.

1999-ben mutatták be a Gimiboszi néven futó tini vígjátékot, aminek a főszerepét egy bizonyos Reese Witherspoon alakította. A filmben szerepet kapott Jessica Campbell is, aki a TMZ híre szerint most tragikus módon hunyt el. A színésznő családja azt mondta a portálnak, a halálának okát egy vizsgálat hivatott megállapítani. A rokona azt is elmesélte, mi történt az ominózus napon. 

Jessica-nak december 29-én épp olyan napja volt, mint a többi. Természetgyógyász praxisában tevékenykedett, majd elment az anyjához és nagynénjéhez. Ott ment be a fürdőszobába, ahonnan azonban már soha nem jött ki. Amikor a nagynénje a keresésére indult, csak a fiatal nő holttestét találta meg a földön. Hiába próbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel. 

Campbell a Gimibosziban Tammy Metzler-t alakította és olyan színészekkel játszhatott együtt, mint Reese Witherspoon, Matthew Broderick és Chris Klein. Alakításáért az Independent Spirit Award-ra is jelölték.2002-ben hagyott fel a filmezéssel, egy 10 éves kisfiú édesanyja volt.

Nyugodjon békében!

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra