BUMM! És akkor Dwayne Johnson meghirdette az otthonát - ilyet nem láttál még!

Másfél éve vette, így is rengeteget bukik rajta - Hollywood aktuális urarlkodója alig 2,2 milliárédt hirdette meg a birtokát.

Testépítő, rapper, pankrátor, motivációs tréner, majd az egyik legkeresettebb amerikai filmcsillag. Dwayne Johnson hihetetlen magasságokig jutott kitartásának, tudatosságának és akaraterejének köszönhetően - nem csoda, hogy minden évben rendre a legjobbak közt szerepel, ami a népszerűséget, sikereket és bevételeket összesítő listákat illeti. 2020-ban sem volt ez másképp, és látszólag még az is belefér, hogy a jelek szerint beletörődjön, álmai otthonától áron alul kell megválnia.

Másfél éve vette a 46 hektáros területen fekvő birtokot, amihez foghatót eddig nem nagyon láttunk - mutatjuk!

via GIPHY

Dwayne “The Rock” Johnson 7,5 millió dollárért, azaz 2,2 milliárd forintért szeretné eladni a georgiai Powder Springs-ben lévő otthonát - derül ki abból a hirdetésből, amihez szép számmal mellékeltek képeket is. A színész alig másfél éve vette a Georgia állambeli Powder Springs-ben lévő házát, és 2,8 milliárdot fizetett akkor érte. Az 1300 négyzetméteres pület egy 46 hektáros birtokon fekszik, 8 hálószoba és 6,5 fürdőszoba található benne. Különlegessége még, hogy egy 12 boxos istálló, egy lovasaréna és egy sós vízű medence is tartozik hozzá.

A hatalmas méretű birtok gazdag természetvilággal plusz egy 150 éves parasztházzal várja leendő tulajdonosát! 

Ilyen házat még biztos nem láttál, kapaszkodj!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra