SZÍVSZORÍTÓ LÁTVÁNY: közzétették a képeket Naya Rivera otthonáról!

Fél évvel a tragédia után alig 800 millió forintnyi dollárért hirdették meg az elhunyt színésznő otthonát - korábban senki nem láthatta így, belülről.

Máig feldolgozhatatlan a fiatal színésznő tragikus halála, most egy szomorú hír emlékezteti a világot a történtekre. Naya Rivera július 8-án csónakot bérelt és kihajózott a kisfiával a kaliforniai Piru-tavon, úszni mentek, ahonnan azonban csak a négyéves Josey tért vissza. Édesanyját, a Glee sztárját napokon át nagy erőkkel keresték a hatóságok, de csak a holttestét találták meg. Azóta pedig az is kiderült, Naya az ominózus napon még négyéves fiát ki tudta tolni a csónakra a vízből, ő azonban örökre elmerült a habokban.

A napokban váratlan hír tépték fel a színésznő rajongóinak sebeit - a leginkább azért, mert szívszorító képek is érkeztek.

via GIPHY

Fél évvel Naya halála után az otthona felkerült az eladó ingatlanok listájára. A színésznő 2018-ban vette magának ezt a gyönyörű házat, ahol haláláig a kisfiával élt boldogan. Az álomvilla Los Angeles szomszédságában Los Feliz-ben található, 260 négyzetméter, 4 hálószobába, 3 fürdőszobába és egy iroda is található benne. A nők leginkább a konyhájáért rajonganak, a hátsó udvart pedig Naya kérésére és instrukciói alapján alakították ki. Megrázó látni most ezeket a képeket, a színésznő innen indult el nyaralni a fiával, de már soha nem tért vissza.

Úgy tűnik, az örökösök meghozták a neház döntést: soha többé nem szeretnék betenni a lábukat ebbe a házba.

Itt élt fiával Naya a halálakor - vajon lesz, aki megveszi majd ezt az álomházat?

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra