Megszólalt a családja: kiderült a szupermodell halálának az oka!

Karácsonykor érkezett a borzasztó hír: születésnapja után holtan találták a szupermodellt. A családja most elárulta, mi történt.

Öt nappal az ötvenedik születésnapja után váratlanul hunyt el Stella Tennant. "Stella egy csodálatos nő volt, és inspiráció mindnyájunk számára" - közölte a családja akkor a PA hírügynökség híre szerint, a halálának okát azonban nem közölték. A rendőrség pedig csak annyit közölt, idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. Azt, hogy hol találtak rá a modellre, nem közölték. 

Most a családja véget vetett a találgatásoknak.

A szupermodell családja most elárulta, Stella önként vetett véget az életének. Régóta küzdött mentális problémákkal és hiába érezte a hozzá közel állók szeretetét, képtelen volt így tovább élni.

Stella négy gyermek édesanyja volt. Augusztusban, 21 év után vált el a férjétől. Karrierje közel negyed századot ölel át. 1996-ban a "modellt, aki soha nem nevet" a Chanel arcának választották meg, Stella Tennant pedig szép lassan a legkeresettebb modellek egyike lett. Dolgozott a Versace márkával, Alexander McQueen-nel és a legnagyobb bemutatók egyik állandó szereplője lett. Később pedig Karl Lagerfeld múzsája. 

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra