LEÁNYÁLOM: világsztár focista kérte meg a magyar modell kezét! - Fotók

Évekkel ezelőtt rabolta el a sztársportoló szívét Viki, néhány perce érkezett a bejelentés, megkérték a magyar modell kezét. Nem akárhol, nem akárhogy...

A nők többsége valamiért megőrül a mediterrán típusú férfiakért, így ha a különösen stílusos olaszok kerülnek szóba, a legtöbben megnyalják a szájuk szélét. Ugyanakkor az sem titok, a taljánokról az a hír járja, nem a legmegbízhatóbbak. Nos, mindezekről feltehetően órákat mesélhetne az a magyar modell, aki több mint nyolc éve él együtt egy olasz szívtipróval. Párja ráadásul nem is akárki, az olasz futball-válogatott 35 éves játékosa, Graziano Pellé.

via GIPHY

A párt már korábban is bemutattuk a TWN.hu felületén, így az is kiderült, az olasz focista korábban a Southampton-ban is játszott, 2016-ban azonban Kínába igazolt, és az egyik legjobban kereső játékos lett. Természetesen szerelme mindenhová követi őt, s mivel a bajnokság kint novemberben véget ért, így az ünnepeket már a Maldív -szigeteken tölthették. Akkor a magyar modell még nem is sejthette, hogy rövidesen nem akármilyen élmény vár majd rá.

Pellé nem akármilyen lánykérést szervezett neki titokban - Dubajban, a Burj Al Arab helikopterleszállóján...

Ilyen lánykérésről álmodnak a nők - ne mindennapi képek érkeztek!

Címlapfotó: Instagram/vikyvarga

24 óra