LESIFOTÓK BUKTATTÁK LE: tényleg babát vár a híres színésznő! - Fotók

Tavaly az év lúzerének neveztük, mert egy civil nő a saját ablakából fotózta le és állította róla, babát vár. Most profi paparazzik buktatták le.

Két évvel ezelőtt gyakorlatilag 30 éves kora előtt szinte mindent megnyert, amiről egy színésznő álmodhat, a Kaliforniai álom című filmben nyújtott alakításáért Oscar- és Golden Globe díjat is kapott. Szinte ezzel egyidőben a Saturdy Night Live forgatásán pedig megismerte a műsor egyik írójával, Dave McCary-vel, szinte azonnal egymásba estek. Emma Stone-ék azóta sem fékeznek...

Tavaly év végén ők maguk jelentették be - megvolt a lánykérés is!

via GIPHY

A korábbi hírek szerint a szerelmesek márciusra esküvőt is terveztek, de jött a koronavírus, és el kellett halasztani az egészet. De állítólag így is túl vannak rajta: korábbi hírek szerint tavaly májusban, titokban fogadtak örök hűséget egymásnak, szeptemberben pedig már érkezett egy nem mindennapi hír, nem mindennapi képekkel: Emma Stone babát vár. A színésznőt egy nő az ablakából fotózta le az utcán sétálva és egyértelműen kijelentette, szerinte babát vár.

Azóta újabb képek készültek, a DailyMail fotósa pedig minden kétséget kizáró felvételekkel érkezett nemrég a szerkesztőségbe!  

Ez bizony nem kacsa: Emma Stone már le se tagadhatná a terhességét!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-illusztráció

24 óra