MEGRÁZÓ KÉPEK: íme a 7 sztár, aki darabjaira hullik a sok plasztikázástól!

Közülük hatan talán már megbánták, hogy kés alá feküdtek, Kylie Jenner pedig még reménykedhet abban, az orvostudomány ezen a téren is sokat fejlődik majd.

Minden évben felkapja a világ a fejét, ha a kedvenceinkről olyan képek bukkannak elő, amelyeken már szinte fel sem lehet ismerni őket. Sokszor persze csak az öregedés az, amivel szemben még a hősök sem tehetnek semmit, de akadnak olyan helyzetek, amikor az okok nem csak az idő múlásában keresendők. Különösen nagy pusztításra kées ugyanis a nótorius plasztikáztatás, aminek köszönhetően már ma is sokan vannak, akik fetehetően rájöttek, nem döntöttek jól, amikor belevágtak.

via GIPHY

Akadnak persze olyanok, akik átlagosnak születtek és csak a plasztikai műtétjeik után tűntek ki a többiek közül. Ott van például az egykori nyuszilány, a Jordan néven is ismert Katie Price, aki alig két évtizede még a férfiak álma volt világszerte. Persze, arra is van példa, hogy a különlegesen szép és bájos színésznőből lett mára egy cseppet sem bájos híresség, köszönhetően a számos beavatkozásnak, amit elvégeztetett magán a karierje során. Férfiak és nők egyaránt akadnak közöttük.

A képeik igazán akkor sokkolóak, ha megnézzük, korábban hogy is néztek ki valójában! 

íme a 7 világsztár, aki túltolta a plasztikát!

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra