Súlyosan megsérült Margó, a szexbaba - megszólalt a férje! - Fotók

Néhány napja írtuk meg, egy hónapja nem posztolt közös képeket a szexbaba feleségével a kazah testépítő, most kiderült, miért. Sokan aggódnak - megszólalt a férj.

Egy nem mindennapi szerelemtől hangos a sajtó hetek óta, most az is kiderült, a kazah testépítőnek és feleségének most épp olyan dolgokkal kell szembenéznie, amilyenekkel a földi halandók is szembe nézhetnek rossz esetben. Alig egy hónapja egy fényűző esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak, pár napja szúrtuk ki, hogy a nagy nap óta a büszke férj nem posztolt közös képet a szerelmével. Már a rajongóik is affódni kezdtek, hiszen jó esetben ilyenkor már a nászútjukat kellett volna élvezniük.

Az aggodalom nem volt alaptalan - Margó "kórházba" került!

via GIPHY

Juríjt most a Daily Star nevű brit lap érte utol, akiknek szintén szemet szúrt, hogy nincsenek már közös képek róluk az esküvő óta. A testépítőnek nem voltak jó hírei. Juríj elmondta, Margó egy másik városban van, és egyelőre abban sem lehet biztos, hogy idén hazaengedik majd. Reményei szerint január elején már együtt lehetnek és akkor együtt ünneplik majd a Karácsonyt. Kazahsztánban az ortodox ünnep január 7-én lesz ugyanis. A férfi szerint, ha a felesége addig nem ér haza, akkor a barátaival ünepl majd.

S hogy miért utazott el? Nos, a fárj elmondása szerint megsérült...

Kattints a részletekért és nem mindennapi képekért!

Címlapfotó: Instagram/yurii_tolochko

24 óra