PIP PIP HURRÁ! Hatalmas örömhírt közölt Pippa Middleton! Emlékszel Katalin hercegné húgára?

Tíz éve lesz lassan, hogy Katalin és Vilmos összeházasodtak, a showt azonban a hercegné húga lopta el. Pippa feneke mindenütt a címlapokon landolt.

Hogyan is felejthetné el a világ azt a napot, amikor Vilmos herceg oltár elé kísérte kedvesét, Kate Middletont. 2011. április 29-t írtunk, és nem túlzás, az egész világ a televízió előtt ült, hogy élőben követhesse a királyi esküvőt. A napnak azonban akadt még egy nagy nyertese, akire még állítólag a menyasszony is megorrolt picit: Katalin hercegnő testvére, Pippa Middleton ugyanis ellopta a showt.

Az esküvő helyett a legtöbben az ő fenekéről beszéltek!

via GIPHY

Az esküvőt követően sokáig arról pletykált világ, Harry herceg szemet is vetett a fiatalabbik Middleton lányra. A beteljesülésre azonban hiába vártunk, nem lett belőle semmi és ahogy teltek az évek, Pippa ismét eltűnt a világ szeme elől. Néhány éve aztán újra előkerült, amikor kiderült, testvére után őt is oltár elé kísérik. Addigra már nagyon megváltozott: az esküvőn még hatalmas zuhatagként aláhulló barna fürtjei eltűntek, csak úgy, mint a védjegyévé lett formás popsija is.

A napokban azonban hatalmas örömhírt jelentett be! Nem is ez az első ilyen!

Íme Pippa Middleton ma - nagy örömhírt közölt!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra