HURKARUHA! Sztárok robbantották be a tél legtrendibb viseletét - Fotók

A meztelenruha már a múlt! A legújabb trendről a szakértőket pedig a hurkatöltést juttatja az eszébe. Világsztárok sora viseli már...

A divatban nem léteznek ma már szabályok, jó ideje minél meghökkentőbb valami, annál nagyobb népszerűségnek örvend. Így volt ez az úgynevezett meztelenruhával is, és világsztárokat repített a címlapokra abban a pillanatban, ahogy felvették egy-egy gálára. De hasonlóan jó sajtója volt a tanagfarmernek, ami szerencsére nem lett divat a hétköznapokban végül. Ahogyan az kinéz, az már valószínűleg büntetőjogi kategória is lehet. 

Az idei tél terndje már meg is érkezett: Cardi B, Kylie Jenner, Khloe Kardashian és Demi Rose is viseli! Őrület!

via GIPHY

Közel másfél évtizede indultak világhódító útjukra a Kardashian lányok, Kim és a testvérei, féltestvérei pedig ismét divatba hozták a homokóra alakot. Azóta persze plus size modellek is világhírűek már, és ott van például Cardi B, aki szintén nem rest megmutatni nem mindennapi domborulatait. Mindezek fényében nem csoda, hogy ők mindnyájan máris behódoltak a hurkaruhának, ami pont úgy néz ki, mintha a viselőjét egy hurkatöltés során préselték volna bele a ruhába. Az anyaga jellemzően mintás és félig áttetsző, és nyaktól a bokáig feszül a viselőjén. Iggy Azalea, Lottie Moss, Khloe Kardashian, Demi Rose,...hódít a hurkaruha!

Szakértők szerint nem csak a popsit, de a melleket is sokkal nagyobbnak látszatják - azaz rátesznek a homokóra alakra!

Cardi B, Kim Kardashian és a többiek - íme a hurkaruha!

Címlapkép: Instagram

24 óra